Narenciye Kabuklarını Değerlendirelim

RSS
Narenciye Kabuklarını Değerlendirelim

-Annelerin ve büyükannelerin favorisi ile başlıyoruz.

Narenciye kabuklarını kurutup öğütün, keklere, pastalara, kurabiyelere ve bitki çaylarına ekleyerek kullanın. Yaratıcılığınıza bırakıyoruz!

-Aromalı zeytinyağlarına bayılacaksınız!

Kuruttuğunuz narenciye kabuklarını zeytinyağınıza ilave edip lezzet patlamaları yaşayabilirsiniz. Bizim önerimiz, limon kabukları zeytinyağıyla mükemmel bir eşleşme yaşayacak!

-Bulaşık makineniz mis gibi koksun!

Limon kabuklarını bulaşık makinesine yerleştirdiğinizde ilk kullanımdan itibaren farka hazır olun. Hem bardaklarınız yeni alınmış gibi olacak, hem de bulaşık makinenizden çıkan ferah koku bütün evinizi saracak.

-Narenciye kabuklarından pek tabii temizlik malzemesi olur.

Bir sprey şişesinde sirke ve narenciye kabuklarını karıştırın. Kabuklar aromasını verene kadar (10 gün yeterlidir) şişede bekletin. 10 gün sonra içeriğinden emin olduğunuz ve uygun fiyatlı temizleyiciniz hazır. Hem de doğal parfümlü!

-Son olarak, limon kabuğu ile kireçlere son!

Kireçlenmiş bölgede limon kabuğu kaynatmayı deneyin, kireci nasıl söktüğünü gördüğünüzde çok şaşıracaksınız. 

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Cengiz HAN
Yorumlar 0
Yorum bırakın.
Adınız*
E-posta adresiniz*
Mesaj *

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

* Zorunlu Alanlar