Yumurtalı Ot Kavurma

RSS
Yumurtalı Ot Kavurma

Tatil günlerinin en güzel yanı istediğimiz saatte uyanıp ailecek yaptığımız kahvaltılar değil de nedir?

28 cm Hecha düz yuvarlak tava ile yapılmıştır.

Buradan ulaşabilirsiniz:

https://www.hecha.com.tr/collections/hecha-28-cm-duz-yuvarlak-tavalar

Malzemeler

500 gram ıspanak

500 gram pazı

500 gram ebe gümeci

100 gram gelincik

5 yemek kaşığı zeytinyağı

2 adet kuru soğan

4 adet yumurta

Tuz, karabiber, pul biber

Hazırlanışı

Zeytinyağını Hecha 28 cm düz yuvarlak tavaya alın, soğanları doğrayın ve zeytinyağında kavurun.

Soğanlar pembeleştiğinde içine ince ince doğradığınız otları ilave edin. Sebzeler sularını salacaktır, pişene dek iyice kavurun.

Tuz, karabiber ve pul biberi ilave edin, karıştırın.

Sebzelerin piştiğinden emin olduğunda otların içine bir kaşık yardımıyla havuz oluşturun, içlerine yumurtaları kırın.

Yumurtalar istediğiniz seviyede piştikten sonra sıcak olarak servis yapın.

Bu nefis ve pratik tarif ile kahvaltı sofralarınızı renklendirebilirsiniz.

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Cengiz HAN
Yorumlar 0
Yorum bırakın.
Adınız*
E-posta adresiniz*
Mesaj *

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

* Zorunlu Alanlar